Jokaiselle – vegaaninen valmisruokasarja laajenee: vegaaninen majoneesi

Vegaaninen Jokaiselle-valmisruokasarja tarjoaa vaivattomia ja maukkaita vegaanisia valmis-aterioita, jotka on otettu erittäin hyvin vastaan kuluttajien keskuudessa. Neljässä kuukaudessa sarja on levinnyt koko Suomeen, sillä ostopaikkoja on jo 670. Jokaiselle-tuotteet ovat tällä hetkellä myynnissä K- ja S-ryhmän kaupoissa, M-ketjuun sarja saapuu 20.3.2017.

Vuoden 2017 Jokaiselle-sarjan uutuustuotteita ovat herkullinen helmikuussa kauppoihin tullut Jokaiselle Pasta Bolognese ja maaliskuussa saapuvat vegaaniset Jokaiselle Majoneesit (Naturel, Aioli, Chili ja Curry). Erittäin suositussa TikkaMasalassa vähennetään riisiä 50g, kuluttajapalautteen perusteella.

Jokaiselle Pasta Bolognese on maistuvien arkiruokien kuningas, jonka proteiinin lähteinä toimivat luomuhärkäpapu ja GMO-vapaa soija. Ateria koostuu herkullisesta tomaattipohjaisesta kastikkeesta ja vehnänalkiopastasta. Jokaiselle Pasta Bolognesen annoskoko on 350 grammaa.

Uudet, entistä kätevämmät tuotepakkaukset repäisykalvolla

Kuluttajilta saatujen kehitystoiveiden myötä Jokaiselle-tuotepakkaukset uudistuvat kevään aikana. Pakkausuudistuksen myötä paketteihin tulee kätevät repäisykalvot, joiden ansiosta tuote on entistä helpompi kuljettaa ja käsitellä kaupassa.

Jokaiselle uutuudet:

 Jokaiselle Pasta Bolognese Härkäpapu-Soija 350g

 Jokaiselle Vegaaninen majoneesi, Naturel 200g

Jokaiselle Vegaaninen majoneesi, Chili 200g

Jokaiselle Vegaaninen majoneesi, Curry 200g

Jokaiselle Vegaaninen majoneesi, Aioli 200g

Vko 18/2017 alkaen:          Jokaiselle Tikka Masala, 300g  

Lisätietoja

Petri Hautala, Myyntijohtaja, Helsingin Kalatalo Oy, 050 356 8128, petri.hautala@kalatalo.com

Helsingin Kalatalo Oy on innovatiivinen kala- ja ruoka-alan moniosaaja, jonka juuret ovat vuodessa 1926. Yhtiön tehtaalla Keravalla on FSSC 22000 sertifiointi. Vegaaninen Jokaiselle-valmisruokasarja on Helsingin Kalatalo Oy:n uutuustuote, jota myydään yli 500:ssa ruokakaupassa. Gummerus Oy:n tytäryhtiö Gummerus Capital Oy omistaa yhtiöstä enemmistön.