Kilpailusäännöt, Jokaiselle Vebab-kilpailu

1. Kilpailun järjestäjä
Helsingin Kalatalo Oy/Jokaiselle-tuotesarja. Myöhemmin “kilpailun järjestäjä”.

2. Kilpailuaika

17.10.-31.10.2018

3. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kilpailuaikana reseptivinkin (kuva tai tekstimuotoinen reseptivinkki) omalla Facebook- tai Instagram-kanavallaan, jossa on käytetty Jokaiselle Vebab-lastua yhtenä ainesosana.

Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt (alle 18-vuotiailta vaaditaan huoltajan suostumus) lukuunottamatta henkilöitä, jotka ovat olleet tekemisissä kilpailun järjestelyjen kanssa tai ovat Helsingin Kalatalon henkilöstöä.

4. Kilpailupalkinto ja arvonnan suorittaminen

Kilpailupalkintona on 7 kpl Jokaiselle-sarjan aterioita. Ateriavalikoima sovitaan tarkemmin kilpailun päätyttyä kilpailun voittajan kanssa.

Kilpailun päätyttyä kilpailun järjestäjä arpoo voittajan kaikkien osallistuneiden keskuudesta ja ottaa yhteyttä voittajaan palkinnon toimittamiseksi. Kilpailun järjestäjä voi jättää huomioimatta osallistumiset, joita ei ole tehty kilpailun sääntöjen mukaisesti.

Palkinto arvotaan 5.11.2018, jolloin voittajan nimi voidaan julkaista Jokaiselle-sarjan Facebook-, Instagram- ja internet-sivuilla.

5. Kilpailun järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjä maksaa arvonnoista aiheutuvat arpajaisverot.

6. Muut ehdot
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Kilpailu ei liity millään tavalla Facebookiin tai Instagramiin, eikä ole edellä mainittujen toimijoiden sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima.

Kilpailuun osallstuneiden julkaisuja voidaan uudelleenjulkaista osana Jokaiselle-sarjan viestintää (internet-sivut, Facebook, Instagram ja Twitter)

7. Tietojenkäsittelyperiaatteet
Kilpailun voittajan nimeä ei tallenneta eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille.