Q&A

Jos et löydä vastausta kysymykseesi alta, voit lähettää kysymyksesi meille täältä.

 

Kysymys: Voiko pakattu valmisruoka tosiaan olla käsinvalmistettua?

Valmistusprosessimme tapahtuu suurkeittiössä, jossa työskentelevät keittiöammattilaiset. Ruuan valmistusprosessi tehdään samoilla tekniikoilla kuin ravintolamaailmassa, mutta valmistus tehdään suurina keittoerinä. Ruokaa rakastava henkilökuntamme keittää riisin, kuullottaa sipulin, valmistaa Tikka Masala -kastikkeen ja niin edelleen.

 

Kysymys: Kalatalo on tunnettu etupäässä kalatuotteistaan. Onko tuotantoprosessissa kalajäämiä ja siten ei-vegaanisia ainesosia?

Ei missään tapauksessa. Moderni tuotantolaitoksemme on FSSC 22000-sertifioitu ja jo sertifikaatin määrittelemät toimintamallit velvoittavat meitä pitämään tuotantoprosessit erillään toisistaan. Laitteistot ja astiat pestään jokaisen prosessin jälkeen niin, ettei niissä ole jäämiä muista elintarvikkeista. Lisäksi vegaaniset tuotteet valmistetaan herkkukeittiössämme, kun taas tuorekalaa käsitellään eri osissa tuotantolaitostamme.

 

Kysymys: Ovatko Jokaiselle-tuotteet gluteenittomia?

Kaksi aterioistamme, Tikka Masala tofulla sekä Panang Curry tofulla, ovat gluteenittomia.

 

Kysymys: Ovatko Jokaiselle-tuotteet laktoosittomia?

Jokaiselle-sarjan tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, ja ne ovat täysin laktoosittomia.

 

Kysymys: Onko käyttämänne soija geenimanipuloitua?

Käyttämämme soija on GMO-vapaata.

 

Kysymys: Onko Jokaiselle-sarjan tuotteissa palmuöljyä?

Ei ole, tuotteemme ovat palmuöljyttömiä.

 

Kysymys: Millaista riisiä Jokaiselle-aterioissa on käytetty?

Käytämme aterioissamme ns. parboiled -riisiä. Se pysyy ennen kypsennystä tapahtuvan vesihöyrykäsittelyn kypsänäkin hyvin irtonaisena. Parboiled-riisissä on esikäsittelyn ansiosta tallella myös valtaosa riisin uloimman kerroksen vitamiineista ja muista ravintoaineista.

 

Kysymys: Käytättekö kotimaisia raaka-aineita?

Käytämme kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Esimerkiksi tofu on Jalotofua, joka valmistetaan Tammisaaressa. Soijan ostamme maahantuojalta, koska soija ei kasva Suomessa.

 

Kysymys: Onko sarjaan tulossa uusia tuotteita?

Kyllä, Jokaiselle-sarjaan tulee uusia tuotteita säännöllisesti. Näistä kerromme mm. Facebookissa ja muilla sosiaalisen median kanavilla, kun lanseeraukset lähestyvät.

 

Kysymys: Voiko rasian laittaa mikroon?

Kyllä, tuotteen voi lämmittää omassa pakkauksessaan. Poista vain repäistävä suojakalvo ja laita tuote mikroon.

 

Kysymys: Ovatko rasia ja repäisykalvo kierrätettäviä?

Kyllä, rasia on pahvia ja sisäpinnan pinnoite on ekohajoavaa muovia. Sen voi kierrättää kartonkikeräyksessä. Voit hyödyntää rasiaa myös pakastusrasiana. Jokaiselle-rasian repäisykalvon voi kierrättää muovin kierrätyksessä.