Vebab-lastu maistuu vegaanisessa pizzassa Tampereen Särkänniemellä

Vegaaninen Vebab uutuuspizza Särkänniemen Huvipuistossa Tampereella

Särkänniemen huvipuiston Pizzeria Pelle tarjoilee kesällä herkullisen pizzabuffetin Näsijärven rantamaisemissa. Tämän kesän uutuuspizza on vegaaninen pizza. Täytteenä vegaanisessa pizzassa on kotimainen, vegaaninen kebablastu, eli Vebab-lastu, joka tulee syyskuun alusta myös Jokaiselle-sarjan uutuustuotteeksi!

”Valitsimme Vebabin, sillä Vebab näyttää ja maistuu hyvältä pizzassa. Lisäksi Vebabia on helppo käyttää ja tuote on kotimainen”, kertoo ravintolatoiminnan päällikkö Marjo Salonen Tampereen Särkänniemestä.

Vebab on valmistettu samassa FSSC 22000 -sertifioidussa elintarviketehtaassa Keravalla, missä valmistuvat myös suositut Jokaiselle-sarjan vegaaniset valmisruuat.

Vebabissa on käytetty vehnäproteiinia sekä kikhernejauhoa, mitkä tekevät Vebabista varsin proteiinirikkaan herkun; 100 g vebabia sisältää 27 g proteiinia.

Lisätietoa https://sarkanniemi.fi/ravintolat/pizzeria-pelle/  ja http://www.grilled.fi/vebab.html