Uutuustuote Jokaiselle No Butter No Chicken valloittaa – vegaaninen butter chicken uudistuneessa pakkauksessa tulossa S- ja K-kauppoihin syyskuussa

Uusi Jokaiselle No Butter No Chicken 300g -ateria pohjautuu nimensä mukaisesti suosittuun butter chicken makumaailmaan – ja Jokaiselle-sarjan tuttuun tapaan, täysin vegaanisesti.

Voin ja kanan sijaan Jokaiselle No Butter No Chicken 300g sisältää kookoskermaa, ja proteiinia ateriaan tuo fermentoitu, suomalainen härkäpapu. Kastikkeen hurmaava maku on loihdittu aidolla intialaisella maustesekoituksella, ja aterian lisukkeena on riisiä.

Jokaiselle-tuoteperhe saa uuden tuotteen myötä myös uuden ilmeen. Kuvallinen pakkaus erottuu entistä paremmin kaupassa. Lisäksi tuotteen voi hyllyttää myös pystyyn, mikä säästää tilaa kaupan hyllyssä. Tuotekuvat on tuottanut suositusta ruokasivustostaan tuttu Hellapoliisi, ja sarjan uudistunut design on tehty inhousena, omin voimin.

Lähiaikoina myös kaikissa muissa Jokaiselle-aterioissa siirrytään käyttämään omannäköistä, uusitun ilmeen mukaista pahvikäärettä, jossa on kätevästi kaikki tuote- ja lämmitystiedot.

Jokaiselle-aterioissa on valmiina niin vastuullisuus kuin vastustamaton maku. Ne sopivat nimensä mukaisesti ihan jokaiselle, myös vegaanille.

Jokaiselle-ateriasarjan on kehittänyt ja tuotteistanut Helsingin Kalatalo Oy. Sarjan tuotteet valmistetaan Kalatalon FSSC 22000 -sertifioidussa elintarviketehtaassa Keravalla.

Food from Kerava.

Jokaiselle, hyvän mielen vegaanisen valmisruokasarjan tuotteet kaupoissa 1.9.19 lähtien ovat:

Jokaiselle TikkaMasala 300g

Jokaiselle Panang Curry 300g

Jokaiselle No Butter No Chicken 300g

Jokaiselle Vebab tomaattiriisillä 300g

Lisätietoja antaa:

myyntijohtaja Petri Hautala, 050 356 8128, [email]petri.hautala@kalatalo.com[/email]

Jokaiselle on Suomen ensimmäinen vegaaninen valmisruokasarja, joka täyttää 3 vuotta lokakuussa 2019. Jokaiselle-tuotteet valmistaa Keravalla sijaitseva FSSC 22000 sertifioitu Helsingin Kalatalo Oy. Joulukuussa 2018 yritys sai Keravan kaupungin ympäristöpalkinnon. Vebab on rekisteröity tuotemerkki.