Q&A

Jos et löydä vastausta kysymykseesi alta, voit lähettää kysymyksesi meille täältä.

 

Kysymys: Ovatko Jokaiselle-rasiat kierrätettäviä?

Kyllä, kaikki rasian osat ovat kierrätettäviä. Pahvikääreen voi lajitella kartonkikeräykseen. Myös itse rasia on pahvia, jonka sisäpinnan pinnoite on ekohajoavaa muovia. Rasian voi kierrättää kartonkikeräyksessä. Voit hyödyntää rasiaa myös pakastusrasiana. Jokaiselle-rasian repäisykalvon voi kierrättää muovin kierrätyksessä.

 

Kysymys: Voiko rasian laittaa mikroon?

Kyllä, tuotteen voi lämmittää omassa pakkauksessaan. Poista vain pahvikääre sekä repäistävä suojakalvo ja laita tuote mikroon.

 

Kysymys: Ovatko Jokaiselle-tuotteet gluteenittomia?

Kolme aterioistamme, No Butter No Chicken, Panang Curry tofulla sekä Tikka Masala tofullaovat gluteenittomia.

 

Kysymys: Ovatko Jokaiselle-tuotteet laktoosittomia?

Jokaiselle-sarjan tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, ja ne ovat täysin laktoosittomia.

 

Kysymys: Onko käyttämänne soija geenimanipuloitua?

Käyttämämme soija on GMO-vapaata.

 

Kysymys: Onko Jokaiselle-sarjan tuotteissa palmuöljyä?

Ei ole, tuotteemme ovat palmuöljyttömiä.

 

Kysymys: Millaista riisiä Jokaiselle-aterioissa on käytetty?

Käytämme aterioissamme ns. parboiled-riisiä. Se pysyy ennen kypsennystä tapahtuvan vesihöyrykäsittelyn kypsänäkin hyvin irtonaisena. Parboiled-riisissä on esikäsittelyn ansiosta tallella myös valtaosa riisin uloimman kerroksen vitamiineista ja muista ravintoaineista. No Butter No Chicken -ateriassa on käytetty riisisekoitusta, jossa on parboiled-riisin lisäksi punaista riisiä.

 

Kysymys: Käytättekö kotimaisia raaka-aineita?

Käytämme kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Esimerkiksi tofu on Jalotofua, joka valmistetaan Tammisaaressa. Myös käyttämämme härkäpapu on kotimaista. Riisin ostamme maahantuojalta, koska riisi ei kasva Suomessa.

 

Kysymys: Voiko pakattu valmisruoka tosiaan olla käsinvalmistettua?

Valmistusprosessimme tapahtuu suurkeittiössä, jossa työskentelevät keittiöammattilaiset. Ruuan valmistusprosessi tehdään samoilla tekniikoilla kuin ravintolamaailmassa, mutta valmistus tehdään suurina keittoerinä. Ruokaa rakastava henkilökuntamme keittää riisin, kuullottaa sipulin, valmistaa Tikka Masala -kastikkeen ja niin edelleen.

 

Kysymys: Kalatalo on tunnettu etupäässä kalatuotteistaan. Onko tuotantoprosessissa kalajäämiä ja siten ei-vegaanisia ainesosia?

Ei missään tapauksessa. Moderni tuotantolaitoksemme on FSSC 22000-sertifioitu ja jo sertifikaatin määrittelemät toimintamallit velvoittavat meitä pitämään tuotantoprosessit erillään toisistaan. Laitteistot ja astiat pestään jokaisen prosessin jälkeen niin, ettei niissä ole jäämiä muista elintarvikkeista. Lisäksi vegaaniset tuotteet valmistetaan herkkukeittiössämme, kun taas tuorekalaa käsitellään eri osissa tuotantolaitostamme.

 

Kysymys: Onko sarjaan tulossa uusia tuotteita?

Kyllä, Jokaiselle-sarjaan tulee uusia tuotteita säännöllisesti. Näistä kerromme mm. Facebookissa ja muilla sosiaalisen median kanavilla, kun lanseeraukset lähestyvät.