Tikka Masala ja kurkkuraita

Annoksia: 1

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia

Annos: yhdelle

Ainekset:

1 pakkaus Jokaiselle Tikka Masala
1 dl turkkilaista jogurttia
½ tl tuoretta inkivääriä raastettuna tai hienonnettuna
ripaus suolaa
5 cm pala kurkkua raastettuna

Valmista ensin kurkkuraita.
Laita jogurtti kulhoon ja raasta tai hienonna veitsellä tuore inkivääri.
Lisää inkivääri ja ripaus suolaa jogurtin joukkoon.
Raasta kurkku hienolla raastinterällä ja purista kurkkuraaste siivilässä siten, että ylimääräinen neste valuu pois.
Sekoita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi herkullinen Jokaiselle Tikka Masala lämmitettynä.

Reseptin suunnitteli: Hellapoliisi